Over ons

Over SAB Harlingen

In 2006 begonnen we in bedrijfshal van 300m2 met het vervaardigen van divers stalwerk en alles wat daar mee te maken heeft. Vandaag de dag hebben we zowel een groter aanbod aan diensten als een groter vloeroppervlak waar wij voor u aan het werk gaan.

Sinds 2013 zijn we door de Tuv gecertificeerd voor de EN-1090 executieklasse 3 voor zowel Staal , Aluminium en Roestvaststaal en de 3834-3 norm en werken we voor vele diverse klanten.

Ons bedrijf beschikt over 2 productiehallen , hal 1 heeft een afmeting van 40×20 met een maximale werkhoogte van 5,5 meter en een totale kraancapaciteit van 12.000kg en hal 2 heeft een afmeting van 40×15 met een maximale werkhoogte van 10 meter en een totale kraancapaciteit van 32.000kg , tevens is hal 2 voorzien van vloerverwarming zodat we aluminium op de juiste temperatuur kunnen verwerken.

Van tekenwerk tot productie en eventuele montage SAB Harlingen kan u qua diensten volledig ontzorgen.

Staal, RVS en aluminium

Op het gebied van staal, RVS en aluminium kunnen wij alles aanbieden. Met en zonder keurwerk. Tevens begeleiden wij projecten vanaf het tekenwerk tot met de in bedrijfsstelling. Vrijwel alles is mogelijk binnen ons bedrijf.

EN 1090

Sinds november 2014 zijn wij gecertificeerd volgens de EN 1090 exc 3 voor zowel staal, aluminium als RVS.

Wilt u meer informatie? Wij helpen u graag! Uiteraard bent u ook van harte welkom om bij ons in Harlingen langs te komen.

Meer over ons?

Neem contact op
Pagina delen:

De voordelen van SAB Harlingen

  • EN 1090 gecertificeerd
  • Begeleiding van A tot Z
  • Jarenlange ervaring
Offerte aanvragen